مقالات

5 راهی که می توان با آن ها به کسب درآمد از ماهیان زینتی پرداخت

کسب درآمد از ماهیان زینتی شغلی پر درآمد و با ریسک کم است، و ما به شما راه اندازی پرورش ماهیان زینتی را پیشنهاد می کنیم. ورود به این عرصه می تواند نه تنها برای تولید کنندگان و پرورش دهندگان بسیار جذاب باشد، بلکه با کسب درآمد از ماهیان زینتی به پرورش دهندگان این امکان را می دهد که بتوانند، در مدت زمان کمی سرمایه ای چندین میلیون تومانی به دست آورند. اما چرا ورود به بازار آبزیان تا به این اندازه سود آور است؟ ضرر های این شغل شامل چه مواردی می شود؟ اگر شما نیز به دنبال راهی برای کسب درآمد از ماهیان زینتی هستید، در این مقاله با ما همراه باشید، تا راه های کسب درآمد از ماهیان زینتی را به شما نشان دهیم.

از جمله فوایدی که پرورش ماهیان زینتی برای افراد به دنبال دارد، سود زیاد با میزان ضرر دهی پایین است. از آنجایی که ماهیان در طول سال، چندین بار تخم گذاری می کنند و هر بار در مقیاس های خیلی زیاد به تولید مثل می پردازند، می تواند این شغل را به عنوان یکی از پر بازده ترین مشاغل محسوب کرد. معمولا در صورتی که شرایط استاندارد برای آبزی فراهم باشد، میزان شیوع بیماری و مرگ و میر بسیار پایین می آید.

دومین دلیلی که سبب کسب درآمد از ماهیان زینتی می گردد، کم هزینه بودن نرخ خوراک این حیوانات است. در حقیقت شما می توانید خودتان برخی از این غذا ها را تولید کرده و در میزان هزینه اولیه صرفه جویی نمایید.

سومین سودی که از ماهیان زینتی عاید آکواریوم داران می گردد، پرورش با تراکم بالا است. از آنجایی که اغلب ماهیان زینتی تمایل دارند به صورت گروهی زندگی کنند، شما می توانید تعداد بسیاری از آن ها را تنها در یک تانک پرورش دهید.

چهارمین روش برای کسب درآمد از ماهیان زینتی، پرورش ماهیان کمیاب و گران است. این ماهیان اغلب بومی ایران نبوده و دسترسی به آن ها کمی مشکل است. اما اگر بتوانید تنها دو گونه از آن ها را در مزرعه خود پرورش دهید، می توانید سود بسیار بالایی از آن ها نصیب خود کنید. علاوه بر این، پرورش گونه های کمیاب در ایران، سبب شهرت و تبدیل شدن به یک برند برای شما می گردد.

نکات مهم کسب درآمد از ماهیان زینتی

1-     فروش غذا یکی از راه های درآمدزایی از ماهیان زینتی

تولید غذای آبزیان، یکی از راه های سریع و آسان برای کسب درآمد از ماهیان زینتی است. پرورش میگو، کرم خونی، کرم ها و بچه آرتمیا، نیاز به تجهیزات و سرمایه بسیار زیادی نداشته و شما به راحتی می توانید با یک هزینه 10 الی 30 میلیون تومانی، کسب و کاری به ارزش صد ها میلیون تومان ایجاد نمایید.

2-     تکثیر، بهترین راه برای کسب درآمد

یکی از سود آور ترین بخش های کسب درآمد از ماهیان زینتی، قسمت تکثیر آن است. از آنجایی که ماهیان در هر بار تخم ریزی، بالغ بر 100 ها لارو تولید می کنند، می توان تنها در عرض چند ماه و تنها از یک جفت ماهی زینتی، صد ها ماهی روانه بازار نمود. در حقیقت با یک حساب سر انگشتی، اگر شما یک جفت ماهی زینتی را 100 هزار تومان خریداری نمایید، می توانید بعد از چند ماه و با فروش بچه های تازه متولد شده، سودی چندین میلیونی به دست آورید. البته این در صورتی است که شما تمامی استاندارد های تکثیر را رعایت کرده و لارو های سالمی در اختیار مشتریان قرار دهید. در این بخش چون شما هنوز شروع به غذا دهی های وسیع به لارو ها نکرده اید، هزینه اولیه چندانی برای تکثیر نیز نخواهید داشت.

3-     چگونه از پرورش به کسب درآمد از ماهیان زینتی برسیم

زمانی که به بخش پرورش ماهیان می رسیم، کار کمی سخت تر می شود. زیرا از زمانی که بچه ماهی ها از تخم بیرون می آیند، تا زمانی که بالغ می شوند، نیاز به مراقبت شبانه روزی داشته و باید مدام پارامتر های آب و برنامه غذایی آن ها تغییر کند. البته این تا زمانی است که در آکواریوم نهایی و برای فروش آماده شوند. در آن زمان خواهید دید که کسب درآمد از ماهیان زینتی، به ازای هر لارو، بیش از 10 برابر سود خواهد داشت.

4-     فروش لوازم مورد نیاز آکواریوم و کسب درآمد از ماهی های زینتی

یکی دیگر از بخش های کسب درآمد از ماهیان زینتی، فروش لوازم جانبی آکواریوم است. ماهیان به تجهیزات و لوازم بسیاری برای مراقبت و زنده ماندن نیاز دارند که مدام باید خریداری و یا تعویض شوند. از جمله این وسایل می توان به:

  • فیلتر آب
  • فیلتر سرامیکی
  • شن کف آکواریوم
  • گیاهان مورد نیاز
  • وسایل تزئینی
  • لامپ UV
  • هوا ده
  • خوراک و.. اشاره کرد.

داشتن فروشگاهی که تمامی این وسایل را داشته باشد، در هر شهر واجب است.

5-     دارو خانه حیوانات و کسب درآمد از ماهی های زینتی

یکی از ضروری ترین بخش های کسب درآمد از ماهیان زینتی، بخش مربوط به بیماری ها و فروش دارو های مورد نیاز است. این قسمت نیاز به تخصص، مهارت و تجربه دارد. معمولا رسیدگی به بیماری ها توسط دام پزشک صورت می گیرد. اما شما می توانید یک داروخانه فروش دارو های آبزیان داشته باشید تا در صورت نیاز، به عنوان ناجی آکواریوم داران انتخاب شوید.

برای کسب درآمد از ماهیان زینتی به چه امکاناتی نیاز است؟

تمامی بخش هایی که مربوط به تکثیر و پرورش آبزیان می باشد، با سود کلانی همراه است. نیاز به سرمایه کم و سود دهی بالا، این شغل را به یکی از رقابتی ترین مشاغل در ایران تبدیل کرده است. پرورش ماهیان زینتی تنها نیازمند یک سوله و یا زیر زمینی با متراژ مناسب (حداقل 50 متر)، تانک های پرورش، لامپ UV، غذای آبزی، هوا ده، دما سنج، PH متر، سختی سنج و فیلتر دارد.

دقت داشته باشید که هر ماهی با روش متفاوتی تکثیر و پرورش می یابد. برای همین قبل از آنکه در این حیطه وارد شوید، با یک مهندس شیلات در این خصوص مشورت نمایید و او را به عنوان مشاور تکثیر، در کنار خود نگهدارید.

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.